Friends

Om 1½ timme ska jag infinna mig på tågstationen för att plocka upp mina kära vänner Sofie och Sofia :) Vi ska åka och handla och sedan ska vi ha en helt underbar helg här i linkan!

Party

Tentan är avklarad så nu ses vi alla i affjur på platå för en kväll vi sent ska glömma! :)

Lockigt hår och den lilla svarta på!

Tentaångest

Hehe, blev visst 9 timmar på skolan idag, var inte tänkt så men vad gör man inte. Nu har jag nog fått in allt som finns att lära om äktenskap, äktenskapsskillnad, sambor, samboegendom, giftorättsgods, enskild egendom, bodelning, latenta skatteskulder, testamenten, arv, laglotter osv.osv. Hur mycket som hellst att ta in kan jag lova. Men det som inte sitter nu sitter nog inte alls! Efter hemkomst från skolan har jag hunnit med att laga mat och duschat samt varit och laddat upp med vindruvor och cola tills imorgon. 07.35 ska man vara på plats i tentalokalen, undra om vi ska vara på samma ställe som sist? Kanske dags att kolla upp de.

Sen på fredag kommer mina tjejer ner! Eller iaf 2 av dom! Vi ska ha en grym helg, det kan jag lova er!

Johanna

Turnaround?


Mycket tack vare denna goalie fick lillebror timrå srtyk även i andra länsderbyt för säsongen :)

The one

Dåligt uppdate igen, har fullt upp med tentaplugget så då kommer bloggen i lite skymundan ;) Igår blev det 7 timmar på campus och idag 8, kör vi på 9 imorgon eller? Nja känns som om det mesta ska sitta imorgon för att detta ska gå vägen på torsdag. Sedan väntar tentafest på kvällen, på fredagen kommer Sofie och Sofia så bara att ladda om för en helg med grymt mycket roligt! Har suttit och först över ca 2000 bilder från Jespers interna hårddisk till datorn nu, här snackar vi minnen tjejer! Eller vad sägs om min 18-års födelsedag i mammas lägenhet på ponnyvägen? Eller min och Sofias resa till Louisa, sommaren 2006 (?). Och icke att förglömma, sensommaren i högakusten 2008! OMG vilka memories! Haha jag bara skrattar när jag tänker på det, sjuuuukligt galet mina vänner :)

Sen kommer jag till alla de där bilderna och filmerna som får hjärtat att göra så ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Bilderna på min älskade och käraste vän någonsin. Ingen kommer förstå hur mkt den hästen betydde för mig. Har säkert runt 700 bilder på endast honom. Och ett 30-tal filmer från träningar och tävlingar. Har film från mars, i umeå där han var klockren i de flesta klasserna. 1 månad senare kom jag hem från australien/thailand och 2 veckor efter det gjorde vi vår sista tävling i högbo. Det känns så långt borta men endå så nära. Den enda som fick mig att tro på mirakel och bättre tider.

Folk säger att tiden läker alla sår, mitt hjärta kommer aldrig bli helt igen, det saknas en alldeles för stor bit.

Moring glory

Klockan var ställd på 07.00 och jag släpade mig upp ur sängen och ner till tvättstugan. Tillbaks till sängen i 50 min och sedan ner och slänga in i torktumlaren. Har även hunnit med sminkning, hårborstning och frukost i form av äggröra :) Nu ska jag hoppa i kläderna, släng på lite kaffe och sedan springa ner till tvättstugan och plocka in min tvätt innan jag beger mig mot campus för tentaplugg! Vi hörs ikväll!

Pics

Ska visa lite bilder på inköpen som jag och mamma införskaffade till nu i veckan när dom var på besök :)

Vi började med att inhandla en hel del mat som vi åt med Louisa på tisdagskvällen :) På ikea inhandlade vi tavellister som snickrades ihop till ramar och sedan spände jag tyg över dom och hängde upp dom ovanför tvn, mkt fint blev det :)




Ramar och bilder från ikea till köket. Ramarna var egentligen sjörkfärgade men med lite färg och en pensel kan man fixa det mesta :) Köpte även en till "bokhylla" till köket, den stora har jag ju haft sedan tidigare men den lilla köpte jag till nu. Även kaffebryggare, vattenkokaren och brödrosten inhanlades. Och även lite liljor som fick pryda vardagsrummet, är dom inte underbara så säg?!

Time

Jadu snacka om att veckorna bara flyger förbi, hinner ju inte med mig själv. Igår var det iaf dags för en sväng ut till stallet där jag hann med Zalmiac en snabbtur innan vi lastade på lilla 3 åringen Buster på transporten och körde ner till ridhuset. Försiktig som få lyckades han ta sig igenom serien vi hade byggt upp för löshoppningen med en liten studs och sedan ett galoppsprång fram till en oxer. Lite snällare för dom att dom får en studs att hoppa in i för den resulterar alltid till att dom kommer bra på oxerna även om dom räkar komma lite knepigt in. Hem med Buster och lastade sedan på 1-åringen Lillis och den andra 3-åringen Rune. Alla 3 var lite snälla att lasta, inga som hellst problem, alla kliver på och väntar snällt tills man talar om för dom att det är dags att kliv ur. Även Lillis och Rune skötte sig prima. Det var lillis första gång i ridhuset så han fick bara hoppa ett litet räcke på 50 cm men Rune hoppade otroligt bra! 3:e gången han löshoppade och han klippte en 120 oxer som om det vore uppvärmning, den stora lilla hästen :)

Hem från stallet och in i duschen och sedan vidare till Natascha där det väntade tacos, sällskapsspel och film med trevliga klasskompisar, mysigt värre :)

Dagen har spenderats i soffan med familjerätten i högsta hugg. Tar och ökar tempot på pluggandet imorgon då vi har möte och ska gå igenom ett PM kl 10 och sedan blir det bibblan för hela slanten. Får hoppas att dom inte ringer och vill ha in mig på jobbet bara, blir så dålig planering för mig då. Ska även tvätta kl 7 imorgon bitti så sängen känns lockande just nu :)

Johanna

Jumping

Hello!
Nu har jag precis käkat frukost och ska hoppa i ridkläderna för idag ska vi dra iväg med inte mindre än 4 hästar till ridhuset och löshoppa. Rune. Buster. Rosa och Lillis ska få ta sig en tur :) Kommer bli mkt spännande att se om dom fortfarande kommer ihåg hur man gör! Men jag hör av mig igen när jag kommer hem!

Johanna

Tävling!

Jag är med och tävlar om 2 st biljetter till GBG horseshow i denna blogg: http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/october/tavling-1.html 
Gör det du med! :)

Bad update

Mhmm jag vet mkt dåligt bloggande de senaste dagarna! MEN! jag har en giltig anledning :) Mamma och Pappa har varit på besök så jag har haft fullt upp. Storhandlat mat, haft plockmiddag med Louisa, handlat våffeljärn, skor samt massa tavelgrejer från ikea, varit hos hästarna och ridit och tagit in, varit på sangria och ätit middag, varit på harrys och drukit kaffedrinkar samt fått våfflor till frukost. Och framförallt: fått på vinterdäcken på bilen! Intensiva dagar har det varit men mycket mysigt :) Men nu ska jag fixa vidare med tavlorna så kommer det ett mer utförligt inlägg lite senare ikväll :)

Wishlist

Här kommer min önskelista till Mamma och övriga släkten :)

Våffeljärn
Fårskinnsmattan "Ludde"? från Ikea
Varma tofflor
Pengar till ny mobil
Uggs i storlek 38
Sodastream
Resa samt biljett till Modo-Brynäs 28:e december eller Modo-SSK 2:a januari
Nya bruna chaps
4 st vita och 4 st svarta kostaboda assietter
Vantar och halsduk i annan färg än svart

Säkert något mer som jag inte kommer på men isåfall skickar jag ett sms och fyller i ;)

Horses

Träningsvärk är ett faktum imorgon! Började dagen med att trimma både Totti och Roma i ridhuset ute hos Siri och dom var lika snälla som vanligt dom välridna hästarna! Totti var lite nättre idag tom. då han slappnade av lite mer och kröp inte in med nosen så mkt som han har en tendens att göra annars. Iväg till Lotta där jag red Zalmiac och joggade lite smått. Kändes aningen stel men inte någon katastrof. Berta går på medicinkur så hon skrittas bara men det kan vara en utmaning av det värre slagen för en dam som henne. Men snäll var hon och bråkade inte alls mkt. Sist ut var Runa som fick sig en omgång på linan med både sadel och träns på. Lite protester när man driver på men han kommer över det ganska snabbt. Och knappt något problem med sadeln idag heller som han har haft tendenser av tidigare! Ska nog kunna bli häst av den där med ;) Hem och direkt iväg till campus där vi skulle ha grupparbete med missförstånd satte stopp för det. Lyckades göra lite av tyskaläxan iaf, ska fortsätta med den nu också är det tänkt! Imorgon börjar vi med lite grupparbete kl 8, föreläsning 10 och ny föreläsning kl 13. Sedan ska jag ta och städa för på tisdag kommer mamma och pappa ner!

Och mamma håll utkik för senare kommer min önskelista! :)

Johanna

Riding

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade planerat. Började med förfesten som var mkt trevlig :) Efter ett tag var vi några stycken som drog oss ned mot stan men eftersom det såg dött ut på NH och platå så gick vi på hakepi och käkade kebab och började sedan cykla hem samma väg som vi tog dit då Hannas nyckel var spårlöst försvunnen. Som tur var så hittade vi den och kunde sedan cykla hem och sova i våra egna sängar :) Vaknade imorse och drog ut till Siris stall där jag red både Totti och Roma idag, superfina killar det där! Inget att klaga på alls, gick strålande :) Hem och sedan ner på stan för lite hockey och middag på Harrys med Lollo. Lyxade till det med efterrätt och allt :) Nu blir det soffan hela kvällen och imorgon ska jag inte bara rida Totti och Roma utan även Berta och Zalmiac, mkt att stå i!

Party

Nu drar jag och mina nya skor ut för en natt i linköpings partyliv. Förfest i ryd och sedan NH!


Deutsch

Idag har vi haft tyskrätt på tyska, mkt intressant ;) Man lyckades iaf hänga med, sen om man inte kan prata så bra är ju en annan femma! Väntar på Louisa, viska ut på äventyr. Det är nämligen så att här i linköping skiljer man på ful- och finvin. Finvin är det vanliga som man köper på systemet, fulvin är det man brygger hemma själv och kostar runt 6 kr/liter. Jag och Louisa ska se till att Sofie och Sofia får prova på det riktiga studentlivet när dom kommer ner så vi ska iväg och fixa grejer så vi kan brygga fulvin. Watch out!

Tired

Jag har varit igång sedan kl 7 imorse. Har varit på skolan och haft grupparbete samt föreläsning, varit hos emelie och ätit marängsvish, varit hemma och duschat och bytt om, varit ute i cloettacenter och jobbat i 6 timmar och slutligen landad i soffan med fötter som ber om ett fotbad och en fin massage, frivillig någon? Nu ska jag släpa mig till sängen, om fötterna tillåter....

Breakfast


Ja vad gör man inte när man inser att brödet är slut och man inte har någon frukost inför morgondagen? Jo ställer sig och bakar lite bröd kanske :) Sölroslimpor blev det som kommer få vara mitt frukostbröd ett tag framöver då dom blev enorma i min miniugn :| (okej jag bakade kanske inte helt och hållet men jag tillsatte faktiskt vattnet och knådade och lät dom jäsa!)

Sun

Hit hit hit hit hit åker jag, sofia, madde och lollo den 12:e december!


Teneriffa! :D

Love





Det varken fanns eller kommer att finnas någon bättre. Det gör så himla ont i mitt hjärta varje dag, varje minut och varje sekund.

Groupwork

Kl 9 imorse infann jag mig på universitetet för attt jobba på pm:en som ska in efter tentan. Måste ju börja nu så man har det mesta klart så man kan plugga på tentan om en vecka. Vi satt i 2½ timme och diskuterade och påbörjade det första pm:et, kommer bli mkt att göra framöver! Imorgon ska vi ses på skolan 8 för att jobba på om:en i 2 timmar och sedan ha föreläsning i 2 timmar och sedan ska vi hem till Emelie som fyller år för lite tårtkalas! Jag ska sedan vidare hem och hämta jobbutrustning för att dra mig vidare mot CloettaCenter och jobba när LHC möter brynäs :)

På fredag har vi två föreläsningar mellan 8-12 och sedan kl 14 ska jag klippa mig. Ska bara toppa lite men det är verkligen behövligt nu! Fredagkväll kommer att spenderas med vännerna och sedan en sväng ut i stadens nattliv :) Lördag tänkte jag hinna med att rida Roma och Totti åt Kicki och förhoppningsvis hinna se Modo-LHC på någon sportsbar, får se hur det blir med det dock. Även söndag ska jag rida Roma och Totti och vi ska även hinna med att löshoppa 3åringarna i Lottas stall, ta med 2åringen Rosa så hon får bekanta sig med ridhuset och eventuellt hinna med att hoppa Zalmiac för Siri. Ja som ni hör, det blir full rulle i helgen!

Johanna

Weekday

Dagen har för det mesta spenderats med att sitta i I101:an och lyssna på Wahlbom som hade föreläsningar om ekonomisk familjerätt, han har ju en helt del intressant att säga med sina exempel ur det verkligen livet! Efter föreläsningarnas slut vid 15 tiden satt jag mig och läste lite i bibblan på skolan (inget brandlarm idag!) och läste några sidor i familjerätten. Det var dock alldeles för hög ljudnivå för att jag skulle kunna koncentrera mig, ska det inte vara tyst i ett bibliotek?! Tydligen inte. Cyklade hem i kylan, riktigt kallt här nere i söder nu med, snart åker vinterjackan fram! Kikade lite på tv innan Louisa kom förbi och vi drog ner till stan för en fika/middag. Blev waynes, mkt trevlans. Köpte även morötter till hästisarna på hemkör för det var extrapris, då blir dom glada imorgon när jag kommer ut och hälsar på :) Hem till mig igen där vi har kikat på tv, druckit te och ätit kladdkaka, planerat inför framtiden och lite så ;) Men nu ska jag läsa igenom papperna inför grupparbetet imorgon, så vi hörs!

Johanna

Fire

Ja jag begav mig ner till stan för att sitta och plugga lite på biblioteket som finns där, 10 minuter efter att jag hade packat upp lagboken och överstrykningspennan tjuter hela stället, brandlarm igång. Ut i kylan och när ingenting har hänt på 30 minuter tar jag cykeln och cyklar hem igen, kul när man äntligen anstränger sig! Hemma blev det dock lite plugg, hann med hela föräldrabalken och ett kapitel i familjerätten. Cyklade sedan till campus för lite träning med vännerna mina, grympa pass som inte var allt för organiserat måste jag medge. Men jobbigt var det! Hem och duscha och nu har jag landat i soffan med datorn i knät :)

Måste även berätta om dagens största missöde (vilket alltså inte var det misslyckade pluggförsöket), eftersom att alla i klassen samt louisa har pratat om att blodpudding inte är speciellt illa att äta samt att det är väldigt billigt så tänkte jag mig att prova på detta eftersom att jag vet att vi åt det som barn hemma i sundsvall. Sagt och gjort och hej och hå vad jag spottade länge efter första tuggan. Det var det värsta jag har smakat. Kan inte beskriva hur äcklad jag blev. Riktigt illa. Luktade även blod-os i lägenheten när jag kom hem efter träningen, därför sitter jag här med tjocksockar och morgonrock utanpå mjukiskläderna nu eftersom att utvädringen gjorde att det blev aningens kallt. Usch och fy, är glad om jag klarar av att äta någonting imorgon, så äcklad är jag ännu.

Johanna

Monday morning

Eller kanske inte morgon med förmiddag iaf :) Vaknade för ett tag sedan och har nyss ätit lite frukost och ska bara dricka upp mitt te innan jag ska cykla iväg till biblioteket nere i stan och plugga några timmar är det tänkt. Skulle ha klivit upp och tvättat imorse men orkade inte eftersom att det bara var ena ärmen på jobbskjortan som var skitig. Så stängde av alarmet och sov 3 timmar till, skönt! Tvättade sedan ärmen på skjotan i handfatet så nu är den ren och fin inför torsdagen. Näe nu blir det bibblan!

Johanna

Youngsters

Har hunnit med att både rida, plugga och diska idag vilket är väldigt bra gjort! Ridningen gick bra där Z fick gå ett lätt joggingpass på lägdan, B (a.k.a the bitch) fick gå ett skritt och travpass på lägdan där hon släpper till efter att ha bråkat sig igenom halva passet och sedan tog vi stora lilla Rune på en tur på lina med sadel och träns på vilket var aningens läskigt om man frågade honom. En väldigt sportig typ av häst som säkerligen kommer bli riktigt snygg när han växer till sig, är ju bara 3 år och ca 170 cm hög så han kan behöva växa ikapp resten av kroppen om man säger så! Läskigt att sadeln lär så knepigt ibland men annars var han en stjärna!


Rune förra veckan i höstsolen :)
Ratata -06 u. Radiator ue. Cortez

Kom hem och slog mig ner i soffan och snackade lite med Sofia, vi har planer på G var så säkra ;) Har hunnit plugga och diska med som sagt var. Resten av kvällen kommer spenderas i sängen med antingen film eller tv tittande.

Johanna

Sadness

Gårdagen bestod inte av många glada moment inte. Eller okejdå, några :) Vaknade upp med en annan långben i sängen, nämligen Louisa eftersom hon inte ville cykla hem i mörkret efter våran slapparkväll i fredags, lite trångt och så i sängen men vi överlevde ;) Käkade frukost och sedan begav jag mig ut till vikingstad och Siris stall där Kicka har sina hästar för hon hade lämnat Roma hemma över helgen när hon var iväg och tävlade med Totti. Så jag tog mig en ridtur på nämnde Roma och det var skitkul! Lite roligt att rida en riktigt välutbildad häst när jag för det mesta sitter på ungahästar som inte kan så mkt hemma hos Lotta :) Men unghästarna har sin charm dom med, verkligen :)

Drog hem igen och hoppade in i duschen, sprang iväg till ice och handlade lite och sedan var det dags för stor bak. Först ut var en tacopaj som blev grym, jag är bäst på att laga mat :) Och sedan även en kladdkaka till mina finna vänner som skulle komma och umgås på kvällen. Sedan tog jag och städade toaletten och hallen som jag skippade förra helgen och plockade även undan här inne i lägenheten så det blev riktigt bra :) Sedan kom mina kära vänner och vi kikade på fotbollen som alla andra ur den svenska befolkningen, och lika ledsna blev vi när vi insåg att det inte blir ngt VM för sveriges del, riktigt uselt :(

Nu ska jag dra iväg till stallet och rida lite, hörs sedan!

Johanna

Working hard

Efter skolan hann jag hem i en halvtimme innan det bar iväg till cloetta center där jag har haft fullt upp hela kvällen. Jag och en kille som heter jesper hade tillsammans hand om 2 st 15 pers sällskap, ett 21 per sällskap samt ett 3 pers sällskap. Gick väldigt smidigt och bra och allting flöt på som det skulle. Hemma nu och trött som bara den i fötterna. Men eftersom att modo vann över lillebror idag så har jag inget att klaga på :) För timrå har inga smguld. Inga Inga smguld :)

Hockey

Igår kväll träffades några av tjejerna i klassen hemma hos sandra för film och greys mys :) Väldigt trevligt måste jag säga! Efter vi var klara där cyklade jag hem i ilfart genom mörkret eftersom alla andra skulle mot ryd, och jag lyckades såklart missa avfarten och cykla fel, men hem kom jag :) Innan dess hade jag hunnit med att ta med Louisa ut till stallet där jag red Z och försökte mig på att longera B, lättare sagt än gjort. Tog in de som skulle in och fodrade dessa, lilla bitchfölet mandy var rolig att försöka handskas med, här snackar vi en riktig hårding vill jag lova!

Dagen kommer att bjuda på skola med 2 föreläsningar och sedan är det länsderby ikväll, men Johanna ska så snällt infunna sig i chokladasken för att jobba när lhc möter frölunda istället för att kolla på hjärtelaget. så FORZA MODO!

Johanna

Home sweet home

Ni har ju fått sett lite ströbilder på bland annat toaletten och ena delen av köket så jag tänkte att ni kanske ville se lite mer ;)


Köket sett från dörren där man kommer in för stora rummet, kylskåp, skafferi, diskbänk och ugnshörnan.


Ugnshörnan med min miniugn :)


Stora rummet sett från köket.


Skrivbordshörnan


Soffan


Säng och ingång till kök


Dekorationer i fönster

Ja så bor jag här nere i Linkan, Sofie och Sofia får snart uppleva det live! Som jag längtar!

Bodyjam

På dagens träningsschema stod ett bodyjam pass tillsammans med Hanna, Vevve och Emelie. Ojoj säger jag bara! Här snackade vi avancerade moves! Haha vi måste ha sett ut som nå älgkalvar där bak i salen där vi stod och försökte hänga med bäst vi kunde. men jobbigt var det iaf! Hemkommen och ser att modo öeder med 4-0 inför sista och kvällen är fulländad :) Imorgon är vi lediga! Tjiho, jag ska plugga, köpa vinöppnare, rida och fara iväg på filmkväll. Ska även jobba både torsdag och eventuellt även fredag så det kommer bli roligt :)

Johanna

Horses

Här kommer lite bilder på några av damerna som finns i stallet för tillfället (klicka på bilderna för större) :


Ella, 24 årigt sto med meriter upp tom. 140 hoppning.


Zamba, 5 årigt sto.


Abby, gammal avelsmärr som bara är på tillfälligt besök.


Zazza, 5 årigt sto.


Till vänster Berta (Zerena) 5 årigt sto och till höger Zemlan 6 årigt konvalecent sto som ska få gå som avelssto nästa år.

En liten kort beskrivning av några av hästarna på gården, fyller på så småning om :)

New week

Ny månadg och ny vecka. En vecka som verkar bli rätt så lugn sett till skolan. En gruppövning imorgon, lediga onsdag, 2 föreläsningar torsdag och en föreläsning och en gruppövning igen på fredag. Dagen har alltså beståt av en introduktion till kursen ekonomiskfamiljerätt där vi fick läsa lite i föräldrabalken och lite så, väldigt intressant faktiskt! Sedan begav sig jag, natasha och veronica ner på stan där vi vandrade runt och jag hittade äntligen ett par svarta varma tumvantar så nu slipper jag frysa när jag cyklar här nere på sssschlätten! Hem och påbörja mitt pannkaks stekandet som jag hade planerat in. Insåg att mjölken inte räckte i mitten så fick springa ner på ica, tur man har nära ;) Hann med att steka hälften innan jag fick ställa in resten av smeten i kylen för att cykla bort till ryd där vi hade planerat in skogspromenad i kylan. Trevligt värre med tjejerna :) Hem igen och steka klart de återstående kakorna och senare slänga in allt i frysen, 30 st blev det, inte illa! Nu blir det natti för imorgon börjar vi 9.

Johanna

Dinner

Otrolig trevlig sittning/kväll igår! Fin 3rätters middag och sedan mellanfest i colonia och sedan tillbaks för sensationwhite. Hemgång vid halv 2 då undertecknad var trött efter att ha varit igår i 9 timmar sedan förfesten. Vaknade upp idag och tog bilen till stallet där jag hade lite skrittjobb med Z och B. b var snäll när man väl lyckades luta henne att det var på hennes villkor, pissmärrar. Middag här hemma med Louisa sedan och nu blir det sängen!

Johanna

Sensation white


Helvit klädsel är temat på sittningen ikväll, jag vägrar helvitt för det enda vita jag hade i garderoben är min studentklänning så även fast den inte är helvit så får den duga :) Nu ska jag iväg på förfest sedan blir det trerätters och dans hela natten lång, livet är bra hårt ;)

Hard work work

Ja igår var det jobb för hela slanten som gällde! Samlades vid 13 och hade lite genomgång och sedan var det bara ut och fortsätta duka de 45 borden á 24 gäster på varje. Mkt att duka! Efter allt det var klart fick vi gå och käka och kl 17 stod vi uppställda vid våra bord redo att ta emot våra gäster. Efter ca 1 timme började dom trilla in och efter det flöt kvällen bra, tog dryckesbeställningar, severade mat, plockade av, serverade dessert och kaffe, plockade av det och röjde sedan porslin från borden. 21 drog showen igång och då fick vi i servisen inte vara ute på pisten (isen där alla satt) utan då fick vi ta en paus i 2 timmar med liter efterrätt, korv, chips, frukt, dricka och kaffe i mängder, Efter showens slut var det bara att röja allting som var kvar och sedan köra dryckesvagnar med all dryck tillbaks till stora baren. Vid 00.15 fick vi order om att åka hem! Tjiho! Idag skulle det ha jobbats ute på hockeyn som börjar 16 men eftersom vi har finsittning ikväll så blev det inte av, tyvärr. Menmen nu ska jag käka frukost och sedan börja städa här hemma, det behövs!

Johanna

Tonights gonna be a good night

Men om jag var slut efter tentan idag. Helt hjärndöd och utpumpad. Tror att det gick bra dock? Eller helt okej iaf. Jaja, inget mer tentasnack nu ;) Efter tentan kom jag hem och somnade omedelbart i soffan och sov till 18, mkt välbehövligt. Har nu hunnit med att duscha, måla naglarna, sminkar mig, fixat håret, klätt på mig samt käkat middag. Ska lyssna klart på andra perioden i hockeyn och sedan sätter jag mig och trampar iväg i kylan och regnet till Ryd för förfest! Sedan blir det affjur på platå ikväll, kommer bli grymt! See ya there!

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0