Bäbisar!

Här kommer några bilder på den lilla(stora!) tjejen som Vegas är stolt mamma till och sen tog jag även några nya bilder på lille Tsaren!




Hur söt är hon inte?!

Tsaren 3 dagar är inte sämre han!

Ännu en fölunge har anlänt!

Fick ett samtal från Lotta strax efter kl 5 imorse där hon meddelade att hon var påväg till stallet för nu har det föl på gång igen! Strax efter kl 7 var allt klart och det hade gått bra, en välvuxen tjej hade Vegas lyckats klämma fram utan komplikationer. Bilder kommer ikväll!

Nu beger jag mig till gymmet för ett bodypump-pass och sedan har vi presentation om vår utlandsetablering, sedan får jag ta bilen och gasa ut till stallet för att kika på det lilla underverket :)

Finaste bäbisen!

Första gången ute i hagen idag. Efter att ha blivit biten av tråden 2 ggr fattade han precis vad det gick ut på och höll sig snällt innanför stolparna. Sötaste killen ever!




Sötaste mamma Zemlan som äter på bäbisens öron!

Tsaren!

Finaste killen som anlände inatt!


Nystart!

Känner att jag behöver en nystart här på bloggen. Tänkte att det skulle ske genom att någon snäll person ville göra en ny design åt mig? :) MVG:t från webdesignkursen i årskurs 2 på gymnasiet känns ganska långt borta just nu så lite hjälp skulle inte skada! Känner ni att ni är sugna så hör av er!

Här kommer lite bilder från i söndags då frida var med ut till stallet och knäppte lite kort.



Ruuuune!

Intresserad? Gå in på teamcaf.se och kika under saluhästar så hinnar ni honom!

13/5-11 21:25

Jag är snart på gång med bloggningen igen och tillsvidare får ni en film på världens finaste Rune på hoppträning i onsdags!

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0