The day before

Dagen för Dagen med stort D. Första tentan imorgon alltså. Satt i biblioteket igår i 9 timmar, JA 9 hela timmar satt jag där och övade och övade på de gamla tenorna som vi har fått som övningstentor. Fick middagen serverad i ryd av snälla louisa och kom hem och kunde inte somna fören 1 tiden för alla paragrafer bara snurrade runt i skallen. Var på plats kl 8 på skolan imorse för att fortsätta nöta. Begav mig till stallet efter lunchen för att få något annat att göra och efter det har jag och Louisa varit ute i tornby för lite shopping. Jag vägrar helt enkelt att plugga mer nu, vet att det endå inte sätter sig så tänker istället kolla på säsongspremiären av Greys :) Imorgon kommer ett inlägg med lite kort på några av hästarna i stallet, men först ska jag skriva tenta!

Study

Hello mina vänner!
Dagen har spenderats i stallet där vi har varit och plockat hem inte mindre än 8 hästar från betet. Gammelstona Elle och Lina först, sedan Rosa, Camomille och Zandie och sist Abby, Zamba och Zazza. Alla kom hem efter lite om och men, inte alltid lätt att handskas med envisa 2 och 3 åringar som inte vill åka transport inte. Näe dom vvar faktiskt duktiga dom flesta :) Nyss hemkommen och har käkat lite och ska nu sätta mig och plugga för fulla muggar! Så vi hörs imorgon!

Johanna

Facebookat

HAHAHHAHHAHA läste nyss detta på facet:

Ååååh så klockrent!
HAHAHHAHAHAHHAHA skadeglädje är den bästa glädjen :)

Tired

Snacka om heldag med aktiviteter idag! Började med uppstigning kl 8 och befann mig ute i stallet kl 9 för att göra iordning lilla Berta inför träningen. Slängde på hemme på finkan också gasade vi iväg bort till Siri och red lite. Lillhästen var så duktig så idag! Väldigt lugn och fin, inte alltid hon är det kan jag lova! Himla duktig var hon. Sedan tillbaks till stallet och dricka lite kaffe och sedan gasa hemöver för att springa igenom duschen och slänga på sig svarta byxorna och vita skjortan. Trampade iväg till Cloetta och fick instuktioner om att jag skulle vara i restaurangen idag. Gick väl hyffsat måste jag säga! Alltid lite spännt ibörjan men sedan flöt det på bra. Helt chokad över att det bara var runt 60 matgäster i en restaurang som tar 300 :| Får väl skylla på de två rada förlusterna som LHC drog på sig. LHC lyckades iaf vinna matchen idag vilket var bra antar jag. Känns som om LHC får bli andra laget nu när man faktiskt bor i staden, det går ju inte att undvika från hockey helt och hållet! Såg på resultattavlan att modo hade spelat 1-1 mot DIF vilket måste anses som en bra bedrigt även de då jag inte kan minnas sist man lyckades ta poäng i sthlm. Så kommer jag till omklädningsrummet efter matchen och får läsa i ett sms från Sofia att Foppa avgjorde i sudden?! Snacka om att man blev på bra humör! 2 mål och 1 ass på 2 matcher är icke illa! Att han sedan öpnnar för en fortsättning med modo ger mig fjärillar i magen bara av att tänka i de banorna! läste nyss att Timrå åkte på däng av frölund med så jag kommer sova gott inatt! Tur det för imorgon behövs nya krafter för vi ska plocka hem alla stona från betet imorgon, kan bli spännande. Sedan väntar väldigt mycket tentaplugg! Jag ska faktiskt ta och sova redan nu, heeeelt slut.

Johanna

Friday

Hej allesammans!
Ingen uppdate igår efter match, var sur på både canalplus eftersom man fick se max 2 sekunder av matchen irad samt sur över modoförlust. Nya tag imorgon! Idag har vi haft både rättegångsspel och seminarium på skolan vilket funkade bra :) Inte så ansträngande. Drog hem vid 15 och tog superbilen min och gasade ut till stallet. På plats så sadlades Berta på för en liten ridtur inför morgondagen. Imorgon ska jag nämligen hoppa för Siri Swärd med det lilla fuxstoet. Ska bli väldigt intressant då humöret kan variera i takt med galoppsprången på lilla damen. Idag var hon dock väldigt snäll, lite "lätt" baktill, dvs lättade lite med bakbenen när man drev på henne i galoppen och skjöt iväg några bakutare någon gång med annars så. Efter hennes lilla ridtur så fick stora (172 i manken redan och endast 3 år :|) Rune sig en liten omgång av borsten i duschspiltan med borsten och sedan åkte sadeln på och sedan tog vi och promenerade lite på gårdsplanen, och han var så duktig så :)

Har sedan varit hos Louisa och käkat middag och när jag kom hem så tog jag tag i disken, strök och bytte gardiner i köket, skruvade upp en "kryddkorg" och skrök min jobbskjorta inför imorgon. För imorgon ska jag först träna med Berta på morgonen och sedan jobba ute i chokladsken! Ska bli mycket spännande!

Men vi hörs mer imorgon!

Johanna

Of to school

Nu drar jag, återkommer vid 18 ikväll och då är det uppsnack! Iih, ÄNTLIGEN är det dags för hockey igen, som jag har längtat :)



Johanna

Back

Ja så länge höll jag mig borta, kom på andra tankar när jag vaknade upp och insåg att jag faktiskt ska få se Foppa ikväll, om än på tvn. Igårkväll satt jag helt seriöst och övervägde att ta bilen till sthlm nu på morgonen, tåget vidare till Sundsvall och sedan åka med Sofia och co upp till övik på eftermiddagren för att hoppa på nattåget hemma i Sundsvall igen och åka ner till Sthlm där bilen väntade och sedan köra ner till Linkan. Det blev dock för tight med tid på hemvägen samt aningens för dyrt måste jag medge, 2000+ för en match känns sådär. Men nu har jag ätit frukost så nu ska jag ta och diska upp för kl 10 börjar vi med ena föreläsningen för idag. Tjoho.

Johanna

The biggest, the best, better then the rest.

Jag kom helt av mig i bloggskrivandet då jag klickade mig in på sportbladet och sätter hela vattenglaset i fel stupe och det sprutar över bordet och mattan för jag läser den bästa nyheten på vääääldigt länge: Peter Forsberg gör comeback med modo imorgon mot förlunda i elitseriepremiären. Jag dör. Nästan. Har jag varit på plats på premiären i 3 år i rad kanske? JA. Kan jag vara på plats imorgon? NEJ. Jag sitter fast 80 mil från hockeytown och kan inte göra något åt saken. Ingenting. Blä. Jag vill bara lägga mig ner på golvet och grina och skrika som ett litet barn. Ingen förstår nog hur det känns, förutom Sofia kanske. Okej ja jag kan se matchen på TV, och ja det kommer kanske fler chanser att se honom i modotröjan. Men det senaste kan ingen garantera. Och bara tanken på att han inte ska få avsluta sin karriär som han förtjänar får det att göra ont i hjärtat mitt. Den största någonsin. Okej jag återkommer när jag känner mig bättre till mods. Kanske imorgon, kanske på fredag eller kanske inte alls. Usch vad jag är less nu. BLÄ.

BrB

Haha brottsbalken i lagboken förkortas BrB, bara jag som tycker det är lite roligt? ;)
BrB, ska bara laga klart maten, åkerkommer strax! ;)

Bodycombat

Ja vi har haft föreläsning i skadeståndsrätt idag och det är riktigt intressant faktiskt! Han är så rolig han som föreläser med, lättar upp stämningen med sina små skämt om sin "gocart" aka rullatorn! ;) Efter föreläsningen blev det lite grupparbete och inskickning av PM bland annat känns skönt att nästa PM inte ska in fören november! Dock 2 tentor imellan men det är väl inget?! :| Och efter allt detta var det dags för bodycombat! Olika typer av kampsporter där man spakar och slåss! Fast bara i luften, inte mot någon annan. Riktigt jobbigt och svettigt men känns jäkligt bra efteråt. Efter lite mat så har jag hamnat här i soffan med idol på tvn. Ska ta och läsa lite i litteraturen och sedan slå igen ögonen för imorgon väntar en lång dag med universitetet mellan 8-15 och sedan iväg till CloettaCenter för att se vad det kan innebära!

Just ja, kom på att jag skulle ta och bära lite tallrikar här hemma ikväll så man får in serveringskänslan igen, vill ju hellst inte spilla mat på något viktig hockeyprofil med finkostym ;) Haha!

Johanna

Fire

Det händer grejer här i Linkan kan jag säga! Igårkväll precis när jag kagt mig tillrätta med straffrättsboken i högsta hugg ser jag ett blåljus blinkandes genom fönstrena. Jahaja, vad är nu detta? Kikar ut genom fönstret och ser att precis bortanför mitt hus, på tvärgatan som går ett hus bort står en brandbil. Ojdå, dramatik! Rätt som det är dyker det även upp en ambulans med blåljuset på. Kikade nyss in på corren.se där det går att läsa att det var en brand som hägrade och en 65-årig man fick föras till sjukhus. Man har ju varit med om mer drama här under 2 månader än vad man var med om i Sundsvall på 19 år! This city is on fire! ;)

Länk till artikeln:
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=4987659&date=&menuids

Johanna

Sleepy

Gosh vad trött jag var imorse! Gick endå och la mig innan 10 igår för att jag skulle orka kliva upp i tid men när klockan ringde 07.00 var det omöjligt att slå upp ögonen. Lite (mkt) snoozande senare är jag uppe och har ätit frukost samt diskat. Nu ska jag ta tag i pluggandet innan jag ska hoppa upp på cykeln och trampa iväg i regnet. För regnar det gör det, efter nästan 2 veckor utan regn så är det dags igen. Kul. Fick en försmak av hockeysäsongen igår med, FBK-Skelle på svt och man blev ju inte alltför imponerad. Visst det är början av säsongen och man ska inte ha så stora krav ännu, men krav det har jag när modo drar igång på torsdag, inget slarvspel då inte! Har redan varit inne på canalplus hemsida och fixat allting så det bara är att klicka igång matchen på torsdag, ÄNTLIGEN! Näe men plugga var det va?...

Johanna

No step :(

Det var fullt på steppasset så vi fick cykla till rydsskogen och gå en 5 kilometers runda istället för att göra någonting nyttigt idag iaf :) Har nyss kokat majs så alla fönster i hela lägenheten blev helt igenimmade :o Jag hade inget lock på (vilket jag trodde man inte behövde?!) så efter en halvtimme var det inte mkt vatten kvar vill jag lova ;) Nu ska jag faktiskt ta och hoppa i säng för imorgon är det uppstigning kl 07.00 för plugg plugg plugg!

Johanna

Step

Springer runt och letar efter träningskläderna här hemma för jag och Louisa ska iväg och träna ikväll igen, här ligger vi inte på lagsidan inte ;) Ska hoppa Berta för Siri på lördag istället så på fredag åker jag ut och trimmar henne lite så hon inte har så himla mkt energi på lördag. Studsbollen. Har haft föreläsning i associationsrätt idag och sedan satt vi oss ned och skrev klar vårt PM. Känns som om det blev helt okej, ska ta och läsa igenom det igår bara så vi inte missat något. Men nu ska jag se vart jag har gjort av träningsskorna!

Johanna

Wound


Det synd inte så bra men jag har skavt bort skinnet på insidan av ringfingret efter att jag red Berta med dubbla tyglar på hacket igår. Är ju van men den vanliga tygeln så där får jag aldrig skav längre men nu blev det ju andra sidan av fingret som skavdes också så det var inte så nice. AJ AJ.

Washing

Yes I´m up! Inte vid 7 som jag hade planerat men vid kvart i 8 släpade jag mig ner till tvättstugan, mkt bra gjort! Ska strax ta och dra ner igen och se hur det går för de stora tvättmaskinerna. Har även hunnit med frukost och lite undanplock här i lägenheten. Skulle behöva en storstädning någon dag men vet inte när jag ska hinna?! Idag ska vi ha grupparbete efter föreläsningen och sedan ska jag träna med Louisa. Imorgon har vi två föreläsningen till kl 15 och efter det grupparbete. Onsdag föreläsningar till 15 och sedan vara på plats i CloettaCenter (för visst var det där jag skulle börja jobba allt ;) hockey in my <3) kl 16.30. Torsdag föreläsningar till kl 15 och sedan på kvällen ut och rida lillBerta. Fredag rättegångsspel och sedan seminarium och sedan ut och hoppa Berta för Siri om allt går som det ska. Fullt upp måste jag säga!

Johanna

Socks

Tjihoo! enda tvättiden som jag kan i veckan är imorgonbitti kl 7 och vi börjar inte fören 11. Eftersom jag har slut på strumpor så måste jag antingen tvinga mig upp eller frysa om fötterna den närmsta veckan. Känns som om det blir uppstigning 06.59 imorgon. KUL.

Sunday

Hade tänka att kliva upp 8 imorse och gå ner och kika om tvättstugan var ledig men så ringer klockan och jag orkar knappt sträcka mig efter den. Stället om den och kliver upp 10 istället, det var skönt :) Käkade frukost, diskade och slängde på mih ridkläder och hoppade in i bilen. Stannade på statiol och köpte kaffe och gasade sedan ut till nykil. Väl där fick jag reda på att Z ska provridas igen ikväll av dom som var och kollade på honom i torsdags så blev ingen trimmning av honom på banan, nästan skönt med tanke på hur stel han var igår! Började med att vi släppt ihop valackerna, lillis, rune och buster fick gå in med jonaz och ture och det var inga problem. jonaz lät lite som en elefant när han försökte skrika med annars så ;) Sedan tog jag och red ner Berta till ridbanan där vi trimmade lite och hoppade även några skutt. Där snackar vi om en härt med hoppglädje! Spelar ingen roll hur jobbig hon har varit innan, sätt ett hinder framför näsan på henne och hon är fullt fokuserad. Lillgumman :) Hemma nu och ska ta och hoppa in i duschen och sedan skulle nog Louisa komma förbi. Skulle även behöva städa lite...

Johanna

Superstar

Sitter och renskriver föreläsningsanteckningar och snacka om att man fick lite ny energi när man ser Zlatan pricka in 1-0 i andra matchminuten mot Atletico. Inspirationskälla.

Soup


Soppa är vad som lagas här på skolgatan denna lördagskväll! Kommer antagligen bli runt 6 portioner med tanke på alla rotfrukter så man får ta och lagra lite i frysen för sämra tider ;)

Sun

Vilket underbart väder hösten beslutade sig för att ge oss idag! Snacka om att det gär mycket att vakna upp med solsken ute och inte mörker och frost på bilarna som det faktiskt var några dagar i veckan. Jag har hunnit med att varit ute och ridit både Z och B idag, båda fick gå varsitt pass på lägdan och B var aningens överladdad men skötte sig fint, inte så mkt hopp och skutt som hon brukar kunna underhålla sig med. Och Z var aningen stel efter hoppningen i torsdags men gick bra att jobba loss tillslut. Har så svårt att komma iåg att han bara är 5 år Z. Känns verkligen som att sitta på en fullt utbildad häst som redan har gjort allt i livet. Nyss hemkommen och landade i soffan för att ladda innan jag tar tag i plugget. Ska även försöka mig på att laga soppa till middag, kan bli spännande! Nu ska jag dock ta och kila ner till tvättstugan och se om jag kan sno åt mig en tid ikväll eller imorgon förmiddag och sedan ska jag vidare till affären och handla lite.

Imorgon tar vi med hästarna och rider lite nere på banan för att få ett riktigt pass i kroppen för dom. Så roligt!

Johanna

Workout

Hej mina kära vänner!

Dagen drog igång med rivstart då vi först hade grupparbete mellan 8-10, föreläsning 10-12, en halvtimmes lunch och sedan sökning i bibblan i en halvtimme för att sedan avsluta med en sömning föreläsning mellan 13-15 där huvudmålet idag var att hålla sig vaken. "Ja så är det ja........ehm.......sedan är det så att.." Boring säger jag bara! Drog förbi skäggetorp innan jag kom hem och med mig fick jag lite middagstillbehör och ett par nya sneakers, inte illa inte illa. Hann med en snabb diskning innan det var att hoppa upp på cykeln och trampa iväg tillbaks till universitetet där det väntade ett 75 minuter långt dans-aerobics pass med Louisa. Och roligt det var! Hela kroppen jobbade verkligen då det sattes ihop en relativt avancerad koreografi som kördes op slutet. Trötta och belåtna har vi två lagat mat här hemma och kikat på kärleksfilm och knaprat godis. Mysfredag :)

Och på onsdag ska jag iväg för ett möte angående provjobb på ett ställe! Inte ett helt obekant område för mig som tidigare har haft ett likadant jobb "hemma", och verkligen inte helt trist som vissa jobb. Förena nytta med nöje kommer jag garanterat kunna göra i vinter. Kan ni gissa vad jag ska jobba med? ;)

Johanna

Horses

Dagen började på skolan med föreläsning och sedan grupparbete (eller pararbete?) där vi inte kom fram till ycket så hoppade jag in i bilen som jag hade tagit till skolan idag (och undvek böter!). Gasad ut till nykil där Zemlan fick gå ut i sin hage eftersom hagkompisen Berta var borta hos Siri där de skulle visas senare på kvällen. Jag tog mig en skrittur på Zalmiac för att sätta bogarna på plats och rasta grabben lite, aningens pigg men kändes mjuk och fin! Sedan var det dags för bad för Z och sedan putsning av grejer, sedan fick jag ta Lottas bil och gasa bort till Berta som skulle friseras lite. Visade sig att det bara var manen som behövde frisering så gick rätt fort. Tillbaks till Z och putsa på honom och sedan lastning och vi for turen runt alla hagar för att kolla till hästarna och sedan kom vi fram till Siri där vi lastade ur och klädde på. Zalmiac var super idag! Verkligen klipp i hoppen nu när vi har kommit på att han tycker det är mycket lättare med en markbom. Tjejen som red var itne så gammal och rutinerad men klickade jättebra med Z och lotsade runt henne som om han inte hade gjort annat, och han är 5 år och hoppad endast i ett halvår! Väldigt intresserade verkade dom så har vi "tur" så åker nog han snart. Hon behövde inte ens prova Berta eftersom hon hoppade av Z med världens leende :) Vi lastade på och körde hem Z och det var tänkt att jag skulle dra såfort jag var klar med honom i stallet eftersom Lotta skulle åka tillbaks och hämta Berta men eftersom jag hade glömt min plånbok i hennes bil så var det bara att vänta. Tog mig an Zemlans man och lugg som var full var kardbrorrebollar! Åååh hon blev så tjusig med borstad man och svans, ryktad päls och blanka hovar. Sötisen! Ska ta och knäppa lite kort på dom någon dag så ni får se de lilla liven!

Nu är det sängen som väntar för imorgon är det grupparbete kl 8 innan 2 timmars föreläsningar mellan 10-12 och 13-15. Träning imorgonkväll också!

Johanna

Study

Mhm efter grupparbetet (som vi inte fattar något av?) begav jag mig hemmåt och kvällen har spenderats i soffan där jag har renskrivit anteckningar och strykit under i lagboken de paragrafer som är relevanta. Lotta ringde förut och undrade om jag kunde komma ut tidigare imorgon för att skrittjobb Z innan han ska duschas och skjutsas iväg för visning imorgon och visst kan jag det. Lilla Zemlan ska gå själv i hagen så får se hur det går eftersom Berta redan är på plats hos Siri där dom ska visas imorgon. Zemlan kan vara en av de sötaste hästarna jag har sett! Mycket synd att hon har varit så skadad att hon inte kan hoppa mer :( Nästa år ska hon dock få bli avelsmärr i stallet, hon lär få superfin bäbisar :)

Jag är även väldigt sur över att dom inte visar the game of the day (inter-barca) på någon normal kanal.

Johanna

Good morning

Hej alla glada! Vaknade upp vid 10 och tänkte att det skulle ju vara en bra tid att släpa sig upp kanske men efter att ha vilat en liten längre stund i sängen så vaknade jag kl 12 igen och kände mig inte alls utvilad, typiskt. Har nyss käkat lite frukost och tänkte nog snöra på mig gympaskorna snart för att ta mig en liten promenad för att lindra träningsvärken från igår, den är inte jätte påtaglig men axlar och armar känns lite halvdöda och eftersom jag ska iväg till stallet imorgon och pyssla på vore det nog bra om jag kunde röra armarna bättre ;) Annars så ska jag trägga min grupp kl 15 för att börja skriva PM inför nästa seminarie och jag hoppas väl på att det ska gå bra.

Kvällen kommer nog att ägnas åt plugg och sedan lite idol vid 20.00 tiden. Men vi hörs lite senare! Tänkte även ta och hänga upp mina nyinköpta gardiner idag så ska ni få se hur det blev!

Johanna

Happyface!

Inställda biblioteksövningar imorgon innebär ingenting bokat på hela dagen, eventuellt lite grupparbete på eftermiddagen men annars så. Sovasovasova ikapp det jag har missat :D

Step

Yes! Nyss hemkommen från ett stap-pass på campushallen tillsammans med min vapendragare Lollo. Jobbigt värre och svårt värre var det men vi tog oss igenom och det kändes jäkligt bra efteråt :) Nu är mackorna i ugnen så det blir varmamackor till middag/kvällsfika. Dagen har bestått av seminarier och föreläsningar och en väldigt lång powernap där imellan (3 timmar.....skulle vara en ½!). Imorgon har vi biblioteksövning och sedan grupparbeten igen inför det 4:e seminariet och sedan blir det en hel del plugg för mig. Men nu är mackorna klara!

Johanna

Traning

Nyss hemkommen från föreläsning, har precis slängt i mig en tallrik fil och müsli och nu ska jag iväg för att möta upp Louisa för att bege oss mot campushallen för ett step-pass. Mycket roligt att komma igång måste jag säga! :)

Seminar

Natten har spenderats sittandes i sängen och hostandes så att lungorna nästan kom upp, det var icke så trevligt. Tog hostmedicin som tydligen inte kännde för att fungera så blev väl en 3 timmars sömn innan man klev upp i gryningen och lagade lite havregrynsgröt innan jag trampade iväg mot de tredje seminariet i rättsteknik. Gick väl bra förutom att våran grupp inte ens fick redovisa vår uppgìft? Godkända blev vi ju iaf så det är ju bra. På sominarierna kan man bara bli godkänd eller underkänd så inte så mkt annat att jobba för. Efter seminariet tog jag mig en tur ner till stan där present till lillebror som blir 17 imorgon inhandlades. Ska slänga den på lådan så den kommer fram imorgon :) Lyckades även få med mig en pärm och ett par höst/vinterskor hem så nu har jag ett par stövlar med klack och ett par utan inför stundande kyla. 4 grader imorse endast, brr att cykla iväg vill jag lova! har lyckats slänga ihop lunch bestående av pasta och vitlökssås med kött och champinjoner, gott!

Ska tillbaks till skolan vid 16 för då har vi föreläsning fram till 19 och sedan ska jag och Louisa till campushallen för en timmes step-pass :)

Johanna

Dinner

Nu är diskningen klar! Målat naglarna har jag hunnit med också. inte mindre än 37 glas och muggar var det som behövdes diskas efter helgens mellanfest, inte illa inte illa. Idag har vi haft föreläsning om straffrätten och även jobbat med uppgifter om detta. dags för middag snart hade jag tänkt mig och sedan hoppa in i duschen så är man redo för en kväll med lite plugg.

Cleaning


städning pågår! återkommer efter diskningen.

For sale

Yes, gårdagens party ägde rum på NH där vi dansade hela natten lång. Eller bara halva för min del eftersom det var uppstigning halv 10 idag för att bege sig ut till stallet. Började med att vi tog med berta till ridbanan i gismestad och red henne en stund där, sjukt duktig var hon. Och hoppa fick hon göra för första gången på länge och hon tyckte det var superkul! Riktigt klipp i den lilla damen :) Sedan åkte vi hem och bytte häst och lastade på zalmiac och begav oss bort till ett ställe ca 4 mil från linköping (kommer inte ihåg vad det hette) där jag visade Z för en tjej som skulle provrida. Han skötte sig exemplariskt så det var roligt. Dock inte den typen av häst hon letade efter men duktig var han! Har efter ridningen varit hos Sarah för lite seminarieplugg och sedan hem och laga middag bestående av tonfisksallad. Nu är det dags för sängen för vi börjar så tidigt som 8 imorgon sså vi hörs efter det!

Johanna

Study


Ny duschad nyss hemkommen från stallet där vi körde ett lättare pass med Berta som hade tappat en sko och ett litet hårdare pass med Zalmiac som ska iväg och provridas imorgon, jag ska visa honom också vilket kommer bli spännande! Nu ska jag precis iväg och möta anna för vi ska ha pluggstuga här i min lilla lya innan det är dags för förfest borta i colonia ikväll igen :)

Shopping

Idag var det tornby som stod på planeringen för mig och Louisa och vi hann med att både fika, hitta en ballerinaoutfit till henne, strosa runt på ikea samt storhandla på ica maxi. Mycket effektivt! från ikea fick 4 st stora dricksglas att dricka smoothies följa med mig hem tillsammans med en glasburk för ris, diskhandskar och en barnlåda med godis :) Vi storhandlade på ica maxi där jag även inhandlade nya köksgardiner eftersom mina inte blev som de skulle med tanke på hur bred dom var så kan jag nu byta och få till det lite snyggare :)

Nu på kvällen har Louisa varit här och vi har kikat på film, världens sämsta för övrigt. Men nu kallar sängen för imorgon väntar en spännande dag med ridning, plugg och sist men inte minst utgång!

Johanna

Platå

Gårdagen påbörjades borta i colonia hemma hos Karin där vi var ett gäng som lyssnade på musik och lekte lite lekar och så, en vanlig förfest kan man säga. Efter ett tag kände vi att det var dags att bege sig in till stan för att se vad platå hade att erbjuda en torsdag som gårdagen och på vägen stannade vi till hemma hos mig eftersom jag tyckte det var för ljust att ta med cykellamporna när jag cyklade hemifrån. Jag tänkte visst inte på att det kanske inte skulle vara lika ljust hela dagen? Näe det vore ju dumt att tro. Lamporna fixades och riktigt gryma smålampor nåste jag medge! Ner på platå där vi försökte oss på att dansa på den smockade dansgolvet vilket gick lite sådär. Drog hemöver eftersom min hosta höll på att ta kål på mig. Hem och dra ner lite kortison så blev det aningens bättre och jag lyckades somna ganska fort. vaknade dock ett x antal gånger under natten av de hostattackerna som gör att jag itne får mkt luft vissa gånger, trevlans.

Dagen skulle bestå av grupparbete med min grupp verkar vara ute på diverse utflykter så får se hur det blir med det. Jag och Louisa ska iaf iväg på ikea och willys för att storhandla sedan, det gäller ju att vara ekonomisk!

Johanna

Party tonight!

Ja nog är det dags för lite fest ikväll alltid! Fösta är det tänkt att vi ska iväg på förfest hos karin och sedan bär det av mot platå. Sitter och dunkar lite party musik nu och hade tänkt börja göra mig iordning så småningom :) Vi ses i dimman!

Photo from last time ;)

Music

Jag har ju glömt att påminna att om att takidas nu album "the darker instinct" nu finns ute så det är bara att lyssna och njuta! Snacka om nostalgia när man hör låtarna från tidigare album: högakusten 07 och 08, takida på sommartuné -08 (och allt vad den kvällen innebar..), scacupen ifjol. Oh those memories.

Law

Ja det är vad jag ägnar timmarna åt denna torsdag. Avtalsrätt är huvudämnet just nu. Intressanta grejer faktiskt! Håller på att renskriva anteckningar, slå i lagbok och läsa i civilrättsboken men just nu är det kaffepaus. Senare ska jag agera chafför åt de vänliga tjejerna i klassen som känner för att inhandla lite alkohol även till en snorunge som mig (snaaaaart 20) och inte bara åt sig själva ;) För ikväll är det Platå som gäller, ett av partyställena på ågatan. Verkar som om en hel del ekonomer ska dit med så det kan bli riktigt skoj! Skippade hästarna idag för Lotta var tvungen att åka iväg med Abby till inseminationskliniken för att se om hon var dräktig eller inte men lördag och söndag kör vi som vanligt igen. Söndag ska vi åka iväg och lämna Zalmiac hos några som ska prova honom så då blir det kanske Zamba som får ta hans plats och bli min nästa 5 åring. Supersöt litet flickesto.

Näe återgå till pluggandet kanske? Mjaa.

Johanna

Study

Ja då var det väl dags att ta tag i pluggande innan man hamnar allt för långt efter känner jag. Imorgon har vi ingen föreläsning och heller inte på fredag så det är bara att plugga på. Idag har vi haft föreläsning och sedan har några av tjejerna i klassen varit över för lite kebabrulle, vm-kval och idol :)

Imorgon blir det utgång på platå iaf, det är ett som är klart!

Johanna

Back

Ja jag vet hur tråkigt det är att klicka sig in på en blogg ingen har uppdaterat på flera dagar därför gör jag er lite extra lyckliga ikväll ;) Helgen i sundsvalls var super! 2 modomatcher (2 vinster med ofc), 2 utgångar och mys med familj och vänner :) Tillbaks i Linkan var det bara att ta tag i pluggandet och det började med en rivstart av veckan med prov i tyska igår för att se på vilken nivå vi låg på. Spännande att få tillbaks resultaten. Idag har vi varit på skolan från 8 till 15, längst dagen hittils tror jag. 2 st föreläsningar och mellan dem grupparbete. Har även hunnit med att vara iväg till stallet för att rida Zalmiac och longera Berta som har skavsår av sadelgjorden och inte kan ridas ännu. Vi kom fram till att Abby och Ture måste bort för att hästarna ska få plats i stallen i vinter, blir intressant!

Nu ska jag diska upp efter middagen och sedan blir det sängen tror jag, riktigt trött idag!

Johanna

train


Här sitter man på tåget påväg hem till norrland ;) Byte i gävle om en timme och sen kan jag förhoppningsvis hinna se lite hockey på internet innan jag kliver av. För visst måste man kunna kolla på internet?

Secret


Louisa är påväg hit snart för att avnjuta en födelsedagsmiddag då hon fyller systemet idag :)
Jag har en liten surprice på g, gissa vad? ;) (Bilden är en liten ledtråd...)

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0