30/6-10 12:18

Gårdagen bestod av grönalund, karuseller, öl, grillbuffé, insane (!!), sockervadd och en hel massa geisha! Lite bilder för er intresserade :)


Slussen

Grönan!

Jag drack öl och laddade inför tyskland!

Den sockerberoende 10-åringen vann 2 kg choklad, lyckan var total!

28/6-10 10:06

Dags att slänga ner det sista i väskan och sedan bege sig till tågstationen för att hoppa på tåget med slutdestination Gävle och för att där bege oss vidare med bil mot den stora staden Stockholm! Ska avnjuta en semester i storstan under 4 dagar med shopping, grönan och hotellboende och sedan bege mig mot nyköping där Emsan, Vevve och Henke väntar och på fredag tar flyget oss från sverige till tyskland! Har redan checkat väderleksrapporen och den utlovar 35 grader och sol på dagarna och inte mindre än 26 grader på nätterna. Hörde jag en avundsjuk suck för det svenska sommarvädret? ;) Att vi sedan är på plats i Berlin på lördag när tyskland-argentina spelar kvarten i vm gör ju inte saken mycket sämre. Alltså, det här kommer bli en helt fantastisk månad! Vi ses i augusti igen! (eller förhoppningsvis innan om jag får tag i internet nere i värmen!)

24/6-10 11:57

Kvällstävling i matfors igår. Jag och den svarta hoppade en 90 cm och en 1 meter. Ett ner i första klassen, vilket jag tar på mig helt och hållet pga. för dålig galopp, och två ner i andra. Dock kändes andra runda mycket bättre än första eftersom jag kunde galoppera på framhoppningen riktigt innan jag började hoppa fram inför den andra klassen, det gick inte så bra i första då han tyckte alla hästar var suuuper läskiga. Men en fantastiskt snäll häst som inte skulle göra en fluga illa och verkligen gör sitt bästa i alla lägen :) Ni får en bild att hålla tillgodo med tills jag lyckats slänga in flimerna!


Haha är han inte söt så säg!

17/6-10 22:09

Det händer inte så mycket spännade saker i mitt liv att berätta om. Att jag däremot lever livet och njuter av ledigheten är det inga tvivel om. Rider lite häst, fikar lite med fina flickor, promenerar lite och ser på mycket fotboll :) Men nästa vecka händer det något spännande! Jag ska ta med Zalmiac till matfors och hoppa en lite bana på deras kvällstävling och se hur han sköter sig :) Kommer bli spännande värre! Annars blir jag på stallet hela helgen för att hjälpa till under sommartävlingarna :) Där hittar ni mig!

12/6-10 15:46

Jag har det bra här hemma i norrland. Springer på skolavslutning, äter lunch på stan, sover lite powernaps, fikar med underbara vänner på stan, ser på fotboll såklart, är ute och rider lite häst, handlar lite mat och ska nu powernapa för ikväll bjuder jag in till grillfest! Perfekt tajmat med 6 grader och ösregn jag vet. Men det är det inget som vi bryr oss om för vi ska umgås och dricka vin och drinkar hela kvällen! Nu köööör vi!

6/6-10 21:39

Har ju glömt tt berätta att lillasyster har fått hem en häst till Sundsvall. Och inte vilken häst som hellst utan Zalmiac som jag red mycket i höstas hos Lotta! 6-årig valack e. Zeppelin ue. Cortez. Finfin kille som hittills har skött sig exemplariskt av det jag har hört :) Blir hårdträning när jag kommer hem kan jag lova ;)


Samma mamma som 4-åringen Rune för övrigt :)

6/6-10 11:57

Ge mig torsdag och sundsvall nu! Vill inte plugga, vill inte packa och vill inte städa :(

1/6-10 19:40

Första juni idag gott folk. Helt galet kan jag meddela! Och jag hinner inte med mycket nu för tiden jag. Det är plugg och stall. Och plugg och plugg. Och kaffe! Och packning?! Eller när får jag packa tillbaks igen?! Också flyttar jag ut tills skogen under helgen. Och sen hem till sundsvall. Ja ni hör ju, jag har inte tid för det här.

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0