23/11-10 10:01

Snön fullkomligt vräker ner utanför fönstret och visst är det jättemysigt att sitta inne och dricka kaffe och äta pepparkakor just nu MEN. Hur ska det gå att ta sig till skolan och jobbet med cykeln idag. Näradödenupplevelse, hej!

19/11-10 23:05

Jag vet, jag är en riktigt dålig bloggare! Men ni anar inte hur mycket jag har för mig just för tillfället. Allting är som ett stort organiserat kaos som jag hoppas ska hålla sig på den organiserade nivån iaf fram till om en vecka när den näst sista tentan för terminen är skriven och jag sitter på tåget hem för att fira tidig jul :) Varenda minut av mitt liv är planerat just nu kan jag lova. Jag har iaf hunnit med att plugga mycket (tillräcklig hoppas jag, det visar sig imorgon), varit på hoppträning (och ramlat av....hehe), jobbat mycket och sovit ytterst lite. Och som alla vet som känner mig så sover jag apdåligt när jag är stressad eftersom jag "drömmer", pratar/går/agerar i sömnen och vanknar omvartannat för att inte försova mig. Detta leder till att jag har varit döööödstrött i en veckas tid. Så nu blir det till att stänga ögonen och sedan gå upp och döda immaterialrättstentan imorgon. Natti!

16/11-10 20:59

Jag hinner inte med mycket i bloggväg just nu! Skriva 3 tentor på en vecka är inte att leka med. Och jobba på det. Och rida lite hästar. Och hinna plugga. Och sova. Hehehehe....

14/11-10 18:08

Har haft ett helt fantastiskt veckoslut samt helg tillsammans med Sofie och Sofia :) Fikat, varit på ikea, varit på holgerspex, varit på flamman, haft bakisdag, fikat lite till och ätit sushi :) Trevligt värre! Nu drar jag mig dock ner mot stan för idag har vi personalfest med jobbat, ska bli roligt :)

11/11-10 00:33

Min telefon är död. Alltså riktigt stendöd. Jag har ingen aning om cad som har häst, klockan stod ställd på 8.10 imorse och när den ringde stängde jag av den för att vänta på nästa klocka som skulle ringa 8.20. Vaknade 8.40 av att ingen klocka hade ringt?! Kollade på telefonen och den var död. Helt svart lixom. Det här känns verkligen inte helt okej :(

Annars har dagen varit bra! Jag och sofie har varit och bytt till vinterdäck på min bil, haft mysfika på ikea, shoppat skor på hööks och skopunkten, shoppat alkohol på systemet samt vilat och fikat hemma i soffan :) Mysipysi innan jag begav mig till jobbet och har jobbat hela kvällen. Har gått riktigt bra faktiskt!

Imorgon ska jag ut med Sofie till stallet och rida lite innan vi ska på spex på kvällen och sedan flammanutgång! Jag är sjukt laddad :)

Johanna

10/11-10 13:03

10:e november idag, shit vad tiden springer iväg! Kommer ha några hektiska veckor framför mig med massa jobb, 3 st tentor och hinna med hästarna där imellan någonstans. Men det är bara att bita ihop och köra för fullt! Härda i 6 veckor till för sedan sitter jag på ett plan mot ett 35 gradigt och soligt Perth, awesome :)

Förmiddagen har bestått av tyska och nu har jag precis slängt i mig lite lunch och ska plocka undan det sista i lägan innan jag åker ner med min ännu inte trafiksäkra bil (sommardäck, hehe) för att plocka upp fina Sofie från tåget :) Kommer bli en superbra helg med fika, mys, holgerspex och fest!

Men innan det roliga så väntar jobb två kvällar irad...bita ihop var det va?!!

Johanna

9/11-10 18:42

Helgen var hektisk värre vill jag lova! Jobbade till halv 3 natten mot söndag och sedan upp och ut till stallet. Fyllde ju år i söndags och uppvaktades av nära och kära med presenter och pengar och fick smörgåstårta i stallet och tjejerna kom på fika på kvällen :) Mycket bra födelsedag!

Vaknade upp till ett vinterland här i Linkan idag, säkert 30 cm snö har kommit under dagen! Lite jobbigt att jag just idag hade tänkt att åka och byta till vinterdäck, vilket övriga Linköping också hade tänkte så det blev inte gjort. Tänkte även inhandla vinterridstövlar idag men hööks öppnade inte förren 11 så det var ju kört också. Tog mig ut till stallet med sommardäck, körde väl 70 km/h som max men fram kom jag! Dock inte upp för sista backen så fick parkera nere på vägen. Tanken var ju att vi skulle åka iväg med Buster och Rune och träna för Nina idag men det var bara att ställa in, inte värt att ge sig ut i snöstorm med två hästar i en transport. Blev lite ridning på Zamba men bara skritt eftersom underlaget inte var på topp.

Nu ska jag strax iväg med vännerna för att snöleka i ryd, man får ju passa på att se något positivt med snön! :)

Johanna

8/11-10 18:46


När vi ändå är inne på linjen "timråspelare med fel inställning" så känns det som om detta är två passande bilder för dagen! Den översta från expressen och den undre från st.nu. Hehehehehe :)

7/11-10 03:47

Nyss hekommen från jobbet efter ett 13½ timmars pass. Trött. Tjej. Ja. Sova nu men klickar sig in på expressen för att kika på modomålen ikväll och möts av ännu en brutal skada orsakad av en timråspelare. Dags att sätta ner foten nu kan jag tycka. Man får inte gå in i hockey med inställningen att vilja skada för då blir det farligt och just nu verkar det som om många av timråspelarna har just den inställningen. ILLA.

6/11-10 12:27

Kaffet är uppdrucket och nu trampar jag iväg för att jobba igen! Hörs ikväl eller imorgon! :)

5/11-10 19:55

Jag sov typ 12 timmar inatt. Vaknade och ville sova typ 12 timmar till. Vad är det för feeeel? Så sjukt trött när jag vaknade att jag trodde klockan var runt 7. Kikade och insåg att kl var 13. Hehehe. Bra jobbat att inte vara pigg då...

Dagen har jag iaf spenderat med att städa och diska här hemma. Efter en liten promenad satte jag mig ner och skrev lite tyska. Eller svenska som ska bli tyska tillslut. Har bara ena fördjupningen kvar att skriva om sedan är det dags att sätta igång med översättningen av de 8 a4 sidorna. Hehe på den med.

Imorgon ska jag iaf jobba hela dagen och antagligen hela natten med. Jysk har personalfest för all personal i hela sverige. Middag för runt 1000 pers på pisten och massamassa dricka ryktas det om. Det blir nog bra :)

Har även fått en förtidig födelsedagspresent av bästa pappa! Världens varmaste Canada Goose jacka!


Aningen stor men minsta storleken som fanns?! Ja den lär ju hålla mig varm i vinter iaf :) Så nu är jag redo:
Kylan, hit me!

Johanna

5/11-10 00:15

Jobbet gick mycket bra idag. Känns bra att ha jobbat en säsong när det kommer nya tjejer och inte riktigt vet vad som ska göras. Lite rutin är aldrig fel och eftersom det var HV, torsdagsmatch och precis efter löning så var det såklart fullsatt i både arenan och restaurangen. Mycket dricka gick det åt och trevliga gäster :)

Och modo vann såklart mot timrå i eon arena ikväll. Att Timrå inte ens kan vinna hemma mot seriens sämsta bortalag känns ju som ett hån mot elithockeyn i sverige. Men en vinst satt inte helt fel kan jag lova! :)

4/11-10 08:22

Gårdagens träning med Buster uteblev eftersom Nina (tränaren) var sjuk och det hela blev inställt. Jättetrist eftersom det verkligen känns som om han har tagit ett stort steg framåt sedan sist, speciellt när det gäller att vara i ett ridhus med andra ekipage. På söndag åker vi ner och hoppar lite med dom själva och förhoppningsvis har Nina tid att ha privatlektion på måndag eller tisdag nästan vecka eftersom jag jobbar onsdag och inte kan vara med och hoppa då. 
 
Igår blev det istället så att vi lastade B och R och åkte ner till ridhuset där Maja red R och jag red B. Väldigt snälla och inte alls rädda för bevattningsanläggningen som stod och sprutade vatten i ena  hörnet utan den kunde stå kvar medans vi red :) Zamba hann vi tyvärr inte med eftersom dom skulle ha någon clinic i ridhuset och det var alldeles för mörkt för att rida ute när vi kom hem med pojkarna.

Nu har jag precis skjutsat Maja till tåget och sitter och äter lite frukost. Dags att ta tag i tyskaskrivandet för kl 16.00 börjar jag jobba i eftermiddag. Torsdagsmatch mot HV, jag gissar på myyyycket folk i restaurangen idag!

Johanna

2/11-10 22:46


Sjukt moget av en 32åring att ge sig på en 17åring. Vem är förvånad över att det var en timråspelare? Va? Hallååå? Ingen? Hoho? näe precis. INGEN! Lär er spela hockey istället!!

2/11-10 22:00

Fina små hästar även idag! Maja fick rida Rune en tur och jag tog Buster och Zamba. Hoppade ett litet kryss på böjt spår på alla och det gick prima. Zamba känns verkligen solklar på all hoppning nu, behöver bara styrkan och takten i galoppen så kommer det bli megabra tror jag :) Så otroligt snälla att köra och hantera också, jag och Maja lastar på två 4-åringar kör ner till ridhuset och rider och åker sedan hem utan minsta lilla problem :)

Nu blir det lite mer tv innan sängen väntar, imorgon är det träning med Buster igen! :)

Johanna

2/11-10 10:42

Haha såg nu att jag hade skrivit fel år på datumet i föregående inlägg. Lite smått förvirrad sådär.

Filmen igår var okej. Men inte så mycket mer. Det är ju samma sak i alla filmer. Folk som dör på helt brutalt vidriga sätt och någon stackare som lyckas överleva. 3D effekterna var ett skämt. Reklamfilmerna innan hade bättre effekter än själva filmen vilket kändes lite sådär.

Idag har jag varit uppe sen 8, sprungit fram och tillbaks till tvättstugan och även kikat lite i mina tyska historiaböcker. Knåpat ihop en sida om Hitlers väg till makten och känner mig ganska nöjd med det. Nu ska jag kila ner till tvätten för nästa sista gången, diska undan disken här i köket, steka raggmunkar och sedan väcka maja för att äta lunch för sedan åker vi till stallet och rider lite!

Johanna

1/11-11 16:49

Första november idag. Jiises vad tiden går fort! Idag har jag och lillasyster strosat omkring på stan, shoppat lite smågrejer och fikat :) Ikväll ska vi äta sushi och se SAW 3D på bio. Jag lär typ dö. Helt seriöst alltså...

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0