#13:13

Buster hoppar på gräset innan tävlingarna i helgen!

#11:51

Lillen har anlänt till Sundsvall och idag gav vi oss på att träna för första gången! Han kändes mycket mjuk och reglerbar den lilla så hoppas att det håller i sig även imorgon då vi ska ge oss på att hoppa lite på gräset! Annars börjar jag jobba idag och ska ner och äta sushilunch med bästa I-M på stan strax så det är fullt upp!

#21:55

Den lilla är på plats och att ha häst dagar som denna är inte alls dumt!

#21:39

Fina fina lilla B!

#17:49

Har avverkat fotbolls-em för denna gång och befinner mig just ny i stugan, lugnt före stormen skulle man kunna säga. Kollar på fotboll, tvättar bilar, fiskar, promenerar och äter god mat. Imorgon anländer Lillen till Sundsvall och då är det slut på lugnet!

#11:33

#22:57

Har haft en myseftermiddag med pappa på stan och sedan en fotbollskväll hemma i soffan! Sommar <3

#19:20

Vi hoppas att det gömmer sig en fölis i varje mage!

#11:36

Busen är riden och nu myser jag och Titus i regnet!

#09:37

Jag har försökt mobilblogga hela helgen men det vägrar att fungera med appen, sjukt irriterande! Men helgen har varit kalasbra iaf! Först stall och senda 11 timmars jobb i fredags, lördag så var det dags för champagnebrunch och examenssittning med klassen och igår var det bara häng hemma, skriva om det sista i uppsatsen och sedan myskväll med muffins, jordgubbar, te och film :) Har en kanonbra helg helt enkelt! Ska strax dra i mig en kopp kaffe och hoppa in i bilen och dra ut till stallet och rida lillen. Snart är det endast en vecka kvar tills han påbörjar sin resa mot norrland där han ska få vara på träningläger i sommar :)
Bilder kommer när bloggappen fungerar igen!

#12:31

Vi har kört Rutan och Zemlan på sommarbete!

#13:05

Kaffe i väntan på domen!

#00:18

Han började med att ge mig en närmare till på gräset och gick sedan in och satte två mycket bra rundor den lille! Han kan han!

#00:25

Försöker sova men känner mig piggare än aldrig förr, kikar ut genom fönstret och inser varför.....fullmåne!

#16:19

Lite frånvaro från bloggen men jag har haft ett hektiskt schema de senaste dagarna! Det började med att jag var hund, hus, häst och hönsvakt från torsdag-fredag vilket gick mycket bra. Alla djuren skötte sig utmärkt och jag hann med att göra en storstädning av sadelkammaren i stallet. Alla läderprylar smordes upp och sorterades och allt som inte var helt eller grejer som det redan fanns 3 exemplar av lades i en låda som får åka till tippen. Tvättade täcken och schabrak och fixade och trixade. Hann med att rida lillen 2 pass, ett hemma på vägen och ett borta på banan i gismestad i regnet. Han känns fin och trevlig nu för tiden, igår var vi ner och galoppjobbade på rundbanan och han kändes riktigt fräsch! På tisdag ska han få gå två stycken 1metersklasser i Solla på deras gräsbana. Känns bra att få tävla en gång på gräs innan han ska upp till norrland och visa upp sig! Hoppas på två bra rundor som ingiver lite självförtroende till både honom och mig :)
Igår när jag kom hem från stallet blev det en lunch på stan med V och H och på kvällen var det fest på campus. Vi dansade och skrattade hela natten lång, en perfekt kväll med världens bästa tjejer! Ikväll blir det bigbrother-final och häng här hemma :)

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0