Back in Linköping!

Tillbaka i Linköping igen och eftersom jag inte har börjat plugga ännu känns det lugnt och skönt att vara tillbaka! Har en del att stå i nu i dagarna men har hunnit med att vara ute i stallet och hämta hem Buster som fick åka lastbil ner igen och hann även med att pussa på dessa bedårande små liv! Rollo till vänster och Rassel till höger, snygga killar!

#16:28

Idag har jag och Jesper bjudit mamma på 3-rätters lunch ute på Lörudden. Superfint stället ute vid havet :) Kanonbra mat dessutom! Annars har jag stalljour under dagen och fodrar hästar stup i ett. Tanken var att rida buster nu på eftermiddagen men regnet ger inte med sig och B hade haft spadag i hagen med lerinpackning all over, han har därför fått duscha och står inne och äter medan jag är på väg ut till skogen med mamma för att plocka kantareller!

#23:23

Idag har B och jag varit ute och skrittjobbat, jobbigt värre tyckte han. Skrittade upp på övre och klättrade upp till masten 4 ggr. Fick honom verkligen att jobba med ryggen och överlinjen riktigt bra och sista vändan kunde jag sätta lite mer spänning i honom utan att han släppte ryggen vilket är jättebra för honom! Imorgon rider Sofia och vi tillsammans med tjejkompisarna ska på relaxen på himlabadet och ha det mysigt! Sofia och busen på bild!

#23:50

Dagens skörd i skogen!

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0