#21:45

Har spenderat hela dagen i stallet så nu är det dags för sista genomläsningen av uppsatsen och lite middag!

#23:20

Korrläser uppsats för fulla muggar, det börjar ta sig!

#21:33

Haha, jag och Buster hade lite publik idag på ridturen!

#20:11

Rutan är sööööööt!

#21:35

Grillat hamburgare med my löve Sandry!

#23:40

Film från förra veckans träning! Får en helt annan känsla utomhus, inne har han lite svårt att ta tag i saker själv medan han ute söker efter hinder och ger en fantastisk känsla men hoppa det kan han ju oavsett :)

#21:39

Kvällspromenad i ett högsommarvarmt Linköping, 18 grader kl 21.38!

#00:37

Träningen med B gick kanon idag! Självklart fångades det inte på film men han var sjukt bra idag, fick en känsla som jag kan leva på länge :)

#15:24

Verkar gå väldigt trögt för youtube att ladda upp filmer men om ni har tur så får ni en film från förra veckans träning här på bloggen inom kort! Nu beger jag mig till stallet för en solig eftermiddag och sedan ikväll är det dags för träning igen!

#16:48

Uppsatsplugg tills vi dör! Men det är sol och värme ute iaf!

#22:54

Finaste killen i stallet!

#19:38

Världens sötaste tjej!

#23:04

Finaste Tsaren och Rulle på fotografering idag!
Corcaigh -11 e. Careme ue. Zeppelin
Rathmanna -11 e. Radiator ue. Cagancho

#15:23

Jag lovar att det blir bilder på lilla Rutan så fort som bloggappen vill funka!
Jag har hunnit vara i stallet och ridit B ute på fältet, en ganska lugn tur med trav ovh galoppjobb i både uppförs- och nedförsbacke. Han kändes bra och jobbade på som han ska! Sedan hann vi med att fotografera 1-åringarna Tsaren och Rulle som ska slängas ut på annons snart. Klappade lite på Rutan innan jag åkte tillbaka till stan. Blir en lugn kväll med PM-skrivande hos Sandra och imorgon ska jag plugga och städa hela dagen lång. Inte långt kvar innan sommarlovet nu så det är bara att köra på de sista veckorna nu!

#21:07

Frånvaron från bloggen är total. Förhoppningsvis kan jag komma igång med bloggandet lite smått nu igen när det har lugnat ner sig lite i skolan. För det har verkligen inte funnits någon tid för att blogga. Skolan och hästarna har fått all min tid den senaste månaden men nu när första utkastet av kandidatuppsatsen inlämnad så det borde lugna ner sig lite nu! Vad har då hänt sedan sist? Eftersom innehållet i denna blogg för det mesta handlar om hästarna så blir det en uppdate på hästfronten först!
Först och främst har en av tjejerna i stallet lämnat oss. Zamba är såld och har hamnat hos en tjej i Norrtälje som jag tror kommer ha väldigt roligt med henne. Att få stå i centrum och bli ompysslad är det Zamba gillar allra mest så hon lever antagligen livet i sitt nya hem.
Rosa och ponnyn gör framsteg varje gång de kommer ut på banan. Rosa går nu att trava utan lina uppsuttet och ponnyn är det nog bara att slänga över ett ben på nästa gång, coolare häst får man leta efter!
Buster är inne i en ganska tuff träningsperiod just nu. Vi har ett tag nu lagt om ridningen på honom lite grann genom att ge honom tid att värma upp innan jobbet börjar genom att rida honom framåt i valfri form. När han sedan kommit igång så får han 10 minuter i lång låg form innan jag börjar plocka upp honom i formen. Han måste komma upp i nacken och börja jobba mer under sig för att han ska utvecklas och detta känns som helt rätt ridning på den lilla. Igår på träningen kändes det verkligen att ridningen har gett resultat i markarbetet där han jobbade i en högre form än vanligt under hela passet. Han kändes som en miljon verkligen. Dessutom har han fått ganska många pass där han bara har fått gått ute på fälten och galopperat i en stor och rund galopp, vilket verkligen har givit resultat i hoppningen utomhus.
Annars så har vi fått tillskott i stallet. 2 veckor för tidigt levererade Zemlan en liten fuxtjej utan tecken! Rutan har kommit till världen och verkar vara en pigg och kry tjej, söt är hon definitivt iaf!

Självklart funkar det inte att ladda upp bilder just nu men när det fungerar så ska ni få se bild på lilla Rutan!

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0