Training

På väg mot träning med B!

Writing

Sitter och försöker producera så mycket text som möjligt till uppsatsen men det går trögt. Vad ska man ha med? Vad ska man inte ha med? Hur ska man skriva? När ska man använda fotnoter? Hur refererar man ett rättsfall? Så många frågor och så lite svar....
Drar dock till stallet och snart och rider lite hästar!

Little one

Change

Byter däck på bilen men lämnar över det till några som (förhoppningsvis) kan!

Invaluable

Som sagt så var vi i Hölö på kliniken igår för att kolla upp Zalle. Troligen är det SI-leden som spökar och detta har ledd till diverse inflammationer i lederna i benen. Efter 7 timmar rullade vi hemåt med en häst som var behandlad på 6 ställen, inte speciellt kul men förhoppningenvis blir det bättre för honom nu! Återbesök om 3 veckor för att kika om det har gett något resultat.

Dagen har jag spenderat i stallet och jösses vad hästarna har varit fina! Buster känns som sagt som en miljon för tillfället, finaste lilla hästen fick gå ett pass på banan fär vi avslutade med att ta några språng på ett räcke för att checka av inför imorgon. Imorgon drar vi nämligen till Åtvidaberg för första utomhustävlingen i år samt 110-debuten på tävlingsbanan! Håll tummarna! Sedan var det lilla Mandys tur att leka ridhäst, eller ridponny iaf. Mandy är en 3-årig ponnytjej som ska ridas in nu i vår och hittills går det galant. Andra gången på banan idag och hon tar allt med en klackspark. Första gången med sadel och träns och lillan sa ingenting, krut är det i damen dock och arg kan hon bli om man inte ber henne snällt när man ska göra något. Kommer nog inte ta många gånger innan vi sitter upp på henne :)

Zamba fick sig ett trimpass på banan och verkar ha vilat sig i form, fin som aldrig förr och hon det enda som saknas nu är konditionen. Imorgon rider jag ut en sväng och långgalopperar på henne, det kommer göra henne gott! Sist var det dags för Rosa som även hon skötte sig prima, satt på henne och travade på linan. Nästa gång är hon säkerligen redo för att släppas lös.

Imorgon håller vi tummarna för B och mig!
Lillen efter senaste tävlingen!

Clinic

På mälarklinikens filial i Hölö för att leta rätt på felet på Zalle!

Shoes

Vem fick skitsnygga skot av mormor i påskpresent om inte jag?! :)

Absent

Ja här har det inte varit mycket liv de senaste veckorna! Men nu känns det som om jag strax är tillbaks på banan och har kunnat andas ut efter plugg och jobb och hästar! Det som händer på pluggfronten just nu är att C-uppsatsen ska sparkas igång på riktigt då vi endast har den att fokusera på nu. Det känns lite luddigt ännu och vi har väl inte riktigt koll på hur allting ska lösas men det kommer nog falla på plats snart!

Men hästarna så rullar det på, B var efter en veckas vila/arbete från marken på hoppträning igår och kändes som en miljon på marken! Mjuk och fin och trampar verkligen igenom hela kroppen nu för tiden. Galoppen känns verkligen stark och han blir bara bättre för varje dag som går, fantastiskt roligt! Tord var hur nöjd som helst med honom på marken, hade ingenting att anmärka på utan tyckte han såg kanon ut! I hoppningen så sköter han sig bra med, har lite svårt i vänstergaloppen när han blir trött och slår gärna över till korsgalopp men sprången och banan på slutet igår kändes riktigt bra och jag har hittat en ridning där jag låter honom vara ganska ifred och sköta det mesta själv vilket han trivs bra med och hoppar igenom kroppen riktigt väl.

Har varit hemma i helgen och firat påsk tillsammans med släkt och vänner. Äntligen träffat I-M igen vilket var välbehövligt! Massa skratt och prat och allting känns så bra när man får vara med henne, finaste! :) Fikat med Sofie och Sofia också vilket var supermysigt. Varit i stugan och sett så den stod var. Varit hos mormor och ätit så man nästan sprack. Varit ute på krogen med bästa Frida. Träffat Agnes, bästa hunden någonsin! Ätit påskmiddag med släkten. Busat med kusinbarnen. Och mest bara tagit det lugnt, laddat batterierna och ätit massa mat och godis! Så fick ni en lite uppdatering och förhoppningsvis är jag back on track nu!

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0