Training

Var som sagt var iväg på hoppträning med Lilla B idag, nytt ridhus, ny tränare och nytt ställe men jag tycker han skötte sig mycket bra med tanke på omständigheterna! Nya tränaren, Tord Westergren, var fantastiskt bra måste jag säga. Väldigt givande framridning och han lyckades verkligen hjälpa varje ekipage utifrån deras förutsättningar. Vi började med lång framridning där vi fick jobba igenom hästarna i alla gångarter och sedan lite studshoppning och på slutet en lite bana. Nog för att han fortfarande är väldigt försiktig av sig Buster så kändes det som om jag fick en mycket med avslappnad känsla idag än tidigare. Att få kommentarer som "den här hästen gillar jag skarp", "han har en utav de bästa språngkurvorna jag har sett" och "den där kommer hoppa riktigt högt när det väl släpper" kändes även det roligt! Vi är alla överrens om att vi måste skynda väldigt långsamt men det släpper nog snart!

Sjukt irriterande att jag ska jobba nästa vecka och måste skippa hoppträningen då!


Next Stop

Maja och jag åker på lördag till Linköpingsfältrittklubb för att Maja och Zalle ska tävla! Hon ska hoppa en 110, första tävlingen efter betet och första tävlingen sedan östersund, hoppas att känslan från söndagens 115 cm sitter kvar för den rundan var kanon!

Fundamentals of Corporate Finance

Ja så heter kursen som vi nu har tagit oss av på 3:e året på det affärsjuridiska programmet. Kursen heter alltså Finansiell Ekonomi på svenska men då det är ett område som kräver internationella kunskaper läser vi hela kursen på engelska. Inte det lättaste när man inte har läsa affärsengelska innan! Jag måste sätta mig ner och börja översätta föreläsningsanteckningarna för att komma någonstans, förhoppningsvis hinner jag med det på fredag!
Ska dricka en kopp kaffe nu och sedan åka ut till stallet där det väntas hoppträning med B ikväll. Förhoppningsvis hinner vi med Rosa en sväng också innan vi åker iväg! Ska ge er en presentation av hästarna som är kvar i höst, Stora R och Zamba har lämnat men som det är nu är det ingen direkt brist på hästar att rida! Lilla skrutten Mandy ska ju börjas hanteras mer och mer nu med då hon blir 3 nästa år och därför bör vara hanterbar innan dess. Måste upp och gosa lite med fölisarna idag med, gjorde inte det igår och jag saknar dom nu kan jag lova, de små lurvbollarna!
Tsaren 2 dagar gammal!

Driver´s License

Jag har dragit igång ett projekt i höst. Kännde att det var på tiden nu och innan jobbet drar igång för mycket så ska jag lyckas. Jag ska alltså ta körkort. Inte vanlig B-körkort som jag redan har utan BE-körkort så jag får köra tungtsläp lagligt! Känns som en väldigt bra idé då det här med hästarna inte verkar vara något som jag hade planerat att ta ett uppehåll från som jag trodde från början!

Efter att ha "kuggat" 2 tester på fordonsdelen på webbtesterna kanske jag ska prova att läsa några sidor i boken innan jag provar nästa gång? Hehe.

Rain

Efter skolan idag så begav jag mig ut i regnet till stallet där det skulle ridas lite häst! Lilla B var hästen som skulle luftas och nog skötte han sig okej alltid. Så länge han får springa rakt fram som en planka är han nöjd men så länge han släpper efter i sidan och väger av mer på steget så är jag glad. Inte alltid vi kommer överrens men tyckte inte det var någon katastrof med tanke på att jag inte suttit på ryggen hans på nästan 3 månader! Imorgon ska vi iväg och hoppträna, ny tränare och nytt ställe, kan bli mycket spännande!
Lilla B i våras!


Competition

Maja var som sagt och tävlade i östersund och jag fotade lite på framridningen till helgens sista klass, 115 cm 4 fel.

Autumn

Lagomt till hösten är det dags att sparka igång bloggen igen och uppdatera världen om vad som händer! Lyckats byta bloggdesign har jag gjort men är dock inte helt nöjd med denna, hoppas på att kunna fixa och trixa lite med den med denna får duga så länge. Vi börjar med en sammanfattning av hur sommaren har varit!
Sommaren började bra med lillebrors student direkt efter hemresan från Linköping!


Midsommar spenderades ute på rödön hos denna tjej!


Veckan efter midsommar var vi ner en sväng till Linköping igen och pussade på småsmå fina bebishästar!


Vidare till stockholm och världens bästa dag på grönalund med världens bästa Frida!


Gatufesten med fantastiska artister, vänner, kvällar, efterfester, förfester och galenskaper!


Tog med mig Sofia och for till Brunflo för hästtävling! Fina hästar och tävlingssugen tjej!


Myste på läktaren och fick se underhållande fotboll!

Och förutom detta har det hunnits med massa andra saker. Framförallt jobb i mängder, mysfikor med finaste tjejerna, promenader kring sidsjön, lek med underbara (galna) kusinbarn, skogspromenader med kantarellplockning ost/vin/räkkvällar, trevliga utekvällar, selånger marknad, kräftskiva i stöde och massa massa mer.
Där har ni min sommar i korthet!

movingawayfromhome

På plats i Linköping där jag lever det glamorösa studentlivet under 5 års tid innan jag blir utexaminerad som affärsjurist! Spenderar just nu 5 månader på universitetet i Salem, Portland i USA och studerar ekonomi!

RSS 2.0